Oliver Twist

Vi fik til opgave at skulle give et ungdommeligt touch til Oliver Twist’ branding. Meget af deres nuværende salg er stamkunder, men de bliver også nød til at se fremad i form af en ny målgruppe, for fortsat at kunne vækste. Hvad er Oliver Twist Oliver Twist er danmarks ældste tobaksfabrik. De sælger udelukkende røgfri tobakspastiller og er derudover også verdens største eksportør af spundne tobakspastiller.

Fortsæt med at læseOliver Twist

Pulver

Innovativt kosttilskud til unge og aktive mennesker, som er på udkig efter gode løsninger, som kan hjælpe dem med at optimere sundhed og livskvalitet. Det lød opgaven på, det drejede sig om at skabe visuel identitet for et ‘Indie Brand’. Jeg skabte derfor “Pulver” – jeg ville ikke overkomplicere ideen bag, derfor er navnet så simpelt, dog unikt.

Fortsæt med at læsePulver

Natumofficial

Jeg har over en kort periode bygget min Instagram-side op. På min instagram @natumofficial laver jeg 2D illustrationer af søde figurer og citater. Over den korte periode jeg har brugt på min Instagram har jeg formået mig at få 200 følgere indenfor 2-3 uger. @natumofficial

Fortsæt med at læseNatumofficial

Visitkort

Det er bestemt ingen hemmelighed, at det kan være svært at finde en elevplads som mediegrafikerstuderende. Jeg har derfor udarbejdet et lille visitkort som kunne give en kommende arbejdsgiver noget at huske en på. 

Fortsæt med at læseVisitkort

Bryggeriplakat

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med mediegrafikeruddannelsen. Vi fik til opgave at vælge et produkt fra et valgfrit bryggeri, og jeg gik selvfølgelig med den legendariske Tuborg Squash. Vi skulle vælge mellem en række retro-arter og jeg valgte minimalisme, da jeg mener at produktet kan stå stærkt alene.

Fortsæt med at læseBryggeriplakat

Aram Zero

Aram Zero er en Spotify artist som laver musik i rockgenren. Aram har haft interesse for musikken siden han var helt lille og har fundet stor inspiration i produceren "Skrillex". I øjeblikket har Aram Zero et månedligt lyttertal på 63.000. Aram Zero er fra Como, Italien. Han snakker flydende engelsk og derfor er hans sange også således.

Fortsæt med at læseAram Zero